Zahraničné médiá chvália Slovákov: V boji o EURO 2016 len víťazia

15.06.2015 Celý región

Bratislava 15. júna (TASR) - Po nedeľňajšom súboji C-skupiny majú Slováci stále po šiestom zápase na konte plný počet 18 bodov, zostali lídrami tabuľky a výrazne si posilnili vyhliadky postúpiť na budúcoročný finálový turnaj do Francúzska.

Ohlasy médií na víťazstvo SR nad Macedónskom 2:1 v kvalifikácii EURO 2016 vo Francúzsku:

Sportmedia.mk: "Slováci nedali Macedónsku šancu a predĺžili perfektnú sériu. Sú na najlepšej ceste do Francúzska na ME. Hoci nám Slováci dali šancu na lepší výsledok, nevyužili sme ju."

Sport.mk: "Neskorý budíček! Tréner Drulovič debutoval prehrou. Katastrofálny prvý polčas s množstvom chýb vo všetkých formáciách rezultoval v piatu prehru v kvalifikácii EURO 2016."

Telegraf.mk: "Tesná prehra Macedónska v Žiline. Ďalšia prehra v kvalifikácii EURO 2016. Macedónci opäť podľahli Slovensku v zápase, v ktorom domáci jasne dominovali v prvom polčase."

uefa.com: "Slovenský marš priniesol skalp Macedónska. Góly Salátu a Hamšíka stačili na to, aby si Slováci udržali 100-percentnú bilanciu v kvalifikácii EURO 2016 a post lídra C-skupiny."

idnes.cz: "Anglicko a Slovensko v boji o EURO 2016 len víťazia. Slovenským reprezentantom vyšiel úvod zápasu. Prvý polčas sa prakticky odohral len na polovici Macedóncov a domáci sa dvakrát gólovo presadili. Zvládli aj nervózny koniec a majú istotu minimálne baráže."

Reuters: "Slovensko si udržalo stopercentnú bilanciu v kvalifikácii po nedeľňajšej výhre 2:1 nad Macedónskom. Na konte má 18 bodov, o tri viac ako majstri Európy Španieli, ktorí vyhrali v Bielorusku."
 

Vyberte región